V 36 (35+0)

Ja, då går vi in i vecka 36...

Tiden bara rullar fram.. Men ändå så långt kvar..

Bild kommer i kväll...

Nu blir det skolan ända till kvällen...

Puss hej

Halv åtta hos mej + GRAVIDITET!

Japp, det är jag och godisskålen.. 

Det blev pannkakas middag här hemma idag..
Sambon jobbar och är inte ett fan av pannkaka så får väl passa på då..

Nu märker man verkligen att man är höggravid...

Gick till affären idag.. Det tar ca 7 min... Och efter att ha gått dit och hem och handlat så
flåsade jag sm jag hade sprungit ett maraton lopp... Det är inte roligt..
Jag vill gärna att skrutten kommer ut nu.. Så jag kan få träna igen och slippa gå på toa 4-5 gånger per natt..




 

 GRAVIDITET!

Kopierade lite så ni också får läsa om hur det är att vara gravid..

läs och njut!

♥ I början kan din toalettring vara din BÄSTA vän då många sitter bänkad framför den och vräker och kräker.
♥ Trött, somna i tid och otid, men vem tackar nej till sömn? Kanske blir på en del olämpliga ställen bara
♥ Viktuppgång, har du tur så är viktuppgången blygsam med nå enstaka kilon från vikten du starta på när ditt Eggo blev Preggo, kanske inge alls om du var riktigt jäkla bundis med toalettringen i början och spydde ut två gånger mer än du intog.  Men sen får vi inte glömma den andra sidan där viktuppgången blir TVÅ siffrigt! Typ 35kg!
♥ Fötter som ubåtar och fingrar som prinskorvar!
♥ Zebra ränder! Det kan drabba alla, mer eller mindre. Vissa ingenting! 
= Bristningar
♥ Svettningar är det en del som får! Mumma!
♥ I slutet av gravtiden är du bundis med toaletten åter igen, fast denna gång sätter du dig över den och markerar ditt revir, för inte finns det mycket plats åt ditt avfall när det är en egoistiskt bebbe där inne som vinner det mesta utrymmet. Du märker mest av dina täta besök på nätterna för då vill man som minst gå upp ur en varmsäng.
Det jävliga är när det enbart kommer några få droppar! Inte kul!
♥ Att sätta på Skor, få och ge kramar, ligga på mage, springa, krypa plus MYCKET mer blir till 90 % komplicerat att göra i slutet då du bara vill vräka bebis ur dennes lya. 
Men kanske inte är så konstigt då du har ett jordklot monterat mitt på kroppen.
♥ Hemoröjder vet du ju om, dom tog vi på telefonen! 
♥ Man kan även drabbas av att fogarna i kroppen jävlas, har du otur kan du inte röra dig ur fläcken då dom sätter igång.
♥ Psyket kan vara långt ifrån stabilt! Humörsvängningar som kan svänga snabbare än Tango! Känslig kan du bli! Själv bölar jag varje gång det kläcks ut en ny bebbe på tv! Det har jag Men av nu efteråt också! Oron är också stor! Friskt? Sjukt? Hur ser barnet ut? Fötterna på huvuet och huvudet på fötterna?? Gaah! VILL HA SVAR! 
♥ Sexlusten kan vara begravd för länge sen, eller så kan du drabbas av duracell kaninen som juckar sönder din stackars karl, nästintill så han klubbar sig själv FRAMFÖR dig för att visa hur ont i huvudet han har och inte orkar med sex. . . . .Men du bryr dig inte!
♥ Förlossning är ju en historia i sig, många är livrädd att dom ska skita på sig, skit i de! Det gör du nog med stor sannolikhet ändå, om dom inte sprutat in laxermedel innan för då är du tömd. Men det råder jag att inte göra, för se förlossningen som en skitar tävlingen, där målet är att lägga ifrån sig världens störtsa kacka! För då trycker du rätt och förlossningen flyter förhoppningsvis på bättre. 
♥ Sen när melonen är ute så kan du ha världens otur så du spricker från Hål till hål, magmuskeln trasig, men det är LÅNGT ifrån alla som gör, dom flesta få något stygn här och där. Men dom få kan också kännas! 
När dom ska läkas, skulle du få som mig så skulle du utan tveka köra upp en stålborste och rotera allt vad du har för det klias så mycket! Om du väl haft en stålborste i handen dvs! 
♥ Efter förlossningen då blir du stammis på närmsta Apotek för då ska de knarkars! 
Knarkas alvedon, för det kan kännas som att all blod du har i kroppen är samlad i den där stackars murrvan och att den vilken sekund som helst kommer sprängas när du är uppe och traskar.  
♥ Direkt efter förlossningen kan man tro att kvinnan är besläktat med kossan då gångstilen är desamma. 
Pissa eller skita vill du heller inte göra, dels för hela härligheten känns som ett enda stort blåmärke att du pissar ut ett helt fängelses taggtråd. Men ett råd! Sätt på dig mörka tjocka byxor, för har du tunna så visar du upp för dom flesta att du gått och blivit blöjrockare, visst folk förstår och kan ana att du är det, men bara för det behövs det inte gå runt och skylta.
♥ Efter bebben är ute och allt är frid och fröjd så kan man tänka på att träna upp sina muskler där nere igen, MÅNGA som klarar sig utan, men några stackare drabbas av att något ramlat ner från sin ursprungliga plats i maggen. Sk Framfall. Men som jag har förstått är det vanligare om man kommit upp i åren. 
♥ Efter förlossningen så har du inte kvar den där mysiga kulan, då byter den ganska snabbt med en degklump. 
Vissa har bakat ut sin deg på några veckor, vissa aldrig. Men med din kropp tror jag du kommer vara Fit For Fight snabbt igen. 
♥ När mjölken väl runnit till i tittsen så kan dom spruta åt alla håll och kanter. Vakna kan du göra i en stor vattenpöl, fast du kan vara lugn, det är inte taket som läcker utan det är bara maten till litet barn som du burit i 9 månader, sover du med BH för att slippa denna pöl så tänk på att vädra, för bakterier älskar den trånga och varma miljön som blir under BH.n
♥ När du ska sexdebutera så kan du fått den egenskapen som kryddar tiden i sängkammaren genom att dela med dig av muspruttar, i tid och otid, bara du vrider lite på rumpan så sugs luft in, för att sedan pysa ut och skapa världens vackraste ljud mellan väggarna där nere. Men kan trösta dig med att dom iaf är LUKTFRIA!  
♥ Hamnar du på sniskan med dina två bästa vänner, killens leksaker och barnets restaurang så kan dom vilja dig illa! Ditt straff kan bli sängläge med HÖG feber! Även kallad mjölkstockning.
♥ Har man väldans otur så kan man drabbas av förlossningspsykoser! Och det är inte att leka med alla gånger! 
Men jag själv känner ingen som fått det, bara hört.
♥ Peruken! Du får fint tjockt hår under gravtiden, men som ramlar av dig som hårtussar efter och du ser dig själv som är skinnboll i spegeln. 

 

Ja, så nu vet ni alla hur jag har det! Underbart med en kortare förklaring!

 


Vad blir det för mat???

Ja, jag har inte riktigt haft tid att skriva här.. Fullt upp i skolan nu på slut tampen...

Men lovar att bli bättre.. :D

Ja, sambon har eftermiddags vecka nu och det betyder att jag är själv på kvällarna vilket resulterar i att maten är inte lika roligt att laga...

Men har lite kyckling i ugnen.. Inbakad sådan.. Så blir det väl sallad till... =)
Disken står också och väntar på att bli diskad.. Jag hatar verkligen att diska.. Gör vad som helst utan att diska.. Städar hundra gånger mer gärna.. =)

Nu, Disken


Vi hörs..
puss hej

V 35(V34+0)

Har kommer bilderna jag lovade igår..
Det blev sent i skoan och sen var min kropp helt slut efter en aktivdag igår..










Neee, nu ska jag åter gå till städningen så det blir klart till sambon slutar...
=)


Skolan

jag har så grymt mycket med skolan nu...
förlåt att det inte har blivit uppdaterat..

Ska vi väg nu också...

Men i dag går vi in i vecka 35..
och jag har knäppt ny bilder på magen.
Dom kommer upp i kväll.. =)

RSS 2.0